Handelsbetingelser

Generel Info

NUMR BØRS

CVR-nr. 41243848

Personligt Ejet Mindre Virksomhed

By: Aalborg
Vej: Visionsvej 11, 1, -3

Telefon Nummer: (+45) 711-550-22
Mail: info@numrbors.dk

 

Priser

Alle priser er angivet i DKK (danske kroner) og eksklusiv moms. Alle køb hos NUMR BØRS er en engangsbetaling. Der er ingen binding eller abonnement.

 

Ejendomsret og Råderet over Telefonnumre

Det skal understreges, at det ikke er ejendomsretten til telefonnumre som sælges, men udelukkende råderetten til nummeret.

Alle mobil- og telefonnumre i Danmark tilhører nemlig principielt IT- og Telestyrelsen, som under særlige omstændigheder kan tilbagekalde, inddrage eller ændre telefonnumre, der allerede er tildelt uden at blive holdt økonomisk ansvarlig af den grund. Dette gælder dog alle danske telefonnumre og ikke specielt de numre NUMR BØRS sælger råderetten til.

 

Udløbsdato

Når du bestiller en overdragelse af et nummer gennem NUMR BØRS har du 40 dage til at starte en nummerflytning til et teleselskab efter eget valg. Starter du ikke din nummerflytning inden 40 dage risikerer du, at nummeret bliver deaktiveret og det vil ikke kunne genåbnes. Det er derfor vigtigt, at du får sat en nummerflytning i gang med det samme og senest 40 dage efter dit køb.

Bemærk at du hos langt de fleste selskaber kan flytte dit nummer og blot have det i dvale, hvis du ikke ønsker at bruge det foreløbig. Der er også mulighed for at få en længere frist til at opstarte nummerflytningen hos os, du skal blot give os besked om det inden 40 dage eller i forbindelse med dit køb, så forlænger vi fristen for dig.

 

Reklamationsret

Ring på 711-550-22 så klarer vi reklamationen. Rent formelt når du handler hos NUMR BØRS, har du som forbruger 2 års reklamationsret. For erhvervsdrivende gives 6 månederes reklamationsret. Din reklamationsret gælder fra den dag, du modtager varen.

Reklamationsretten gælder, hvis varen er defekt, når du modtager den, eller hvis den pludselig går i stykker pga. en fabriksfejl. Reklamationsretten dækker ikke ved fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug eller ringe vedligeholdelse.